Osnivač vinarije Sava Mačak sa enolozima Jovicom Uroševićem i Aleksandrom Čanković i podrumarom Goranom Tintorom, zadovoljni ovogodišnjim portugizerom

Mačkov portugizer svatovac je poseban, iz mnogo razloga, a jedan od njih je i sam postupak kojim se dolazi do ovog vina, baš kao u svetski poznatom Božoleu
Jovica Urošević i Aleksandra Čanković, enolozi vinarije Mačkov podrum, kažu da je ova godina bila dobra za grožđe, s dosta sunca koje je pogodovalo razvoju aromatičnih nota. Ručna berba, koja se praktikuje za vina visokog kvaliteta, je protekla u odličnim uslovima, a grožđe je bilo zdravo.

Enolog Jovica Urošević proba portugizer

Sve ovo je doprinelo tome da Jovica i Aleksandra veruju da i ove godine portugizer svatovac neće izneveriti očekivanja vinoljubaca koji su već navikli na bogate mirisne note i slasne arome.
Poslednje pripreme su u toku, a prvo bure portugizera svatovca će biti otvoreno u Novom Sadu, 17. novembra, na Danu mladog portugizera.

Vinarija Mačkov podrum

Zanatski centar bb, Irig
022/462-492
021/621-66-11
office@mackovpodrum.co.rs





PRODAJA NOVI SAD

063/117-41-60
021/621-66-11
novisad@mackovpodrum.co.rs
 
 

Direktor

Sava Jojić
021/621-66-11

office@mackovpodrum.co.rs





PRODAJA VOJVODINA

064/88-55-470
021/621-66-11
vojvodina@mackovpodrum.co.rs

Izvršni direktor

mr Đurđica Jojić Novaković
021/62-16-611

djurdjica.jojic@mackovpodrum.co.rs





PRODAJA BEOGRAD

063/107-73-36
063/117-41-61
021/62-16-611
bgd@mackovpodrum.co.rs
beograd@mackovpodrum.co.rs